Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord V1 hard onderuit in klassieker

Feyenoord V1 hard onderuit in klassieker

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Feyenoord V1 is de Klassieker uitgelopen op een grote teleurstelling. In Amsterdam verloor de ploeg van Jessica Torny zaterdagmiddag met ruime cijfers: 4-0.

Feyenoord, met Ella Van Kerkhoven voor het eerst in de wedstrijdselectie, keek zaterdagmiddag in de Johan Cruijff Arena al snel tegen een achterstand aan. Na 12 minuten spelen ging een boogballetje via de onderkant van de lat over de doellijn: 1-0.

Feyenoord had het lastig in het restant van de eerste helft, en kwam eigenlijk pas tot een kans in de blessuretijd, toen Noëlle van der Sluijs alleen op de keeper van de Amsterdammers af leek te kunnen stevenen. Haar dribbel kon echter op het laatste moment onschadelijk worden gemaakt. Ruststand: 1-0.

Tweede helft

Na rust kwam Van Kerkhoven in de ploeg voor Van der Sluijs, en de Belgische spits maakte daarmee haar officiële debuut voor Feyenoord. Maar ook met Van Kerkhoven binnen de lijnen kon Feyenoord geen potten breken. Twee minuten na rust constateerde de scheidsrechter een handsbal in het zestienmetergebied van Feyenoord en legde de bal op de stip: 2-0.

Feyenoord leek even van slag. Binnen een kwartier na de 2-0 kreeg de ploeg ook nog een derde en vierde tegentreffer te verwerken. In het restant van de wedstrijd kreeg Feyenoord nog wel een paar kleine kansjes, maar wist daaruit niet meer te scoren. Eindstand: 4-0.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert