Home Laatste Feyenoord Nieuws Youth League: Feyenoord O19 naar Duitsland

Youth League: Feyenoord O19 naar Duitsland

door FR010 Redactie
0 reacties

Feyenoord Onder 19 is in de achtste finale van de UEFA Youth League gekoppeld aan Bayern München. Het elftal van Robin van Persie reist op woensdag 27 of donderdag 28 februari af naar Duitsland, zo werd vrijdag bepaald tijdens de loting in Nyon. Op de FC Bayern Campus wordt eind deze maand over één wedstrijd beslist wie er doorgaat naar de kwartfinale.

Bayern München Onder 19 eindigde in de groepsfase als tweede en kwam daardoor terecht in de tussenronde van het toernooi. Daarin wonnen de Duitsers met 0-2 van FC Basel. Feyenoord O19 plaatste zich als groepswinnaar direct voor de achtste finales.

UEFA Youth League

Bij winst op Bayern München plaatst Feyenoord O19 zich voor de kwartfinales, waarin de ploeg een thuiswedstrijd speelt tegen de winnaar van het duel tussen Olympiakos en RC Lens (dinsdag 12 of woensdag 13 maart). De halve finale en de finale van het UEFA Youth League-toernooi worden op neutraal terrein gespeeld in Nyon.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws