Home Laatste Feyenoord Nieuws Te Kloese: ‘Aanbiedingen op vier spelers geweigerd’

Te Kloese: ‘Aanbiedingen op vier spelers geweigerd’

door Redactie FR010.nl
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Hoewel het voor de buitenwereld rustig leek tijdens de transferperiode bij Feyenoord is daar weinig van waar.

Algemeen Directeur Dennis te Kloese laat aan De Telegraaf weten dat hij aanbiedingen op vier spelers heeft afgewezen. Er werd volgens Te Kloese een interesse getoodn in Mats Wieffer, Quilindschy Hartman, David Hancko en Santiago Gimenez.

Feyenoord wil echter de selectie intact houden om zich direct te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Met die inkomsten (40 miljoen euro) kan Feyenoord de volgende stap zetten. Feyenoord lijkt echter in de zomer te te moeten vrezen voor het vertrek van enkele spelers en staat daardoor mogelijk een drukke transferzomer te wachten.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Robert Arentshorst 27 februari 2024 - 23:02

Hancho the best

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws