Home Laatste Feyenoord Nieuws Paulo Rudisill tekent bij Feyenoord

Paulo Rudisill tekent bij Feyenoord

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Feyenoord heeft zich weten te versterken met Paulo Rudisill. De 18-jarige middenvelder uit de Verenigde Staten tekende in De Kuip een contract tot medio 2026. Rudisill sluit dit seizoen aan bij Feyenoord Onder 18.

‘Paulo is een aanvallend ingestelde middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Tevens is hij inzichtelijk sterk en beschikt hij over de juiste winnaarsmentaliteit. Ondanks dat hij pas kort speler van Feyenoord is heeft hij zich al razendsnel weten aan te passen bij de club. Het is mooi om te zien hoe hard hij iedere dag werkt om het maximale uit zichzelf te halen.’

Voor Rudisill komt een droom uit om voor Feyenoord te gaan spelen. ‘Al sinds ik klein was hoopte ik ooit om als voetballer actief in Europa te zijn. Ik ben er dan ook zeer trots op dat ik nu voor een grote en mooie club als Feyenoord mag uitkomen. Op deze plek kan ik me uitstekend verder ontwikkelen en ga ik er alles aan doen om ooit Feyenoord 1 te halen.’

De in Irvine (Californië) geboren Rudisill doorliep de afgelopen jaren de jeugdopleiding van LA Galaxy en behoort het resterende seizoen tot de selectie van Feyenoord Onder 18. Afgelopen vrijdag maakte de jeugdinternational van de Verenigde Staten zijn officiële debuut voor het team van trainers Robin van de Persie en Brian Pinas. In het gewonnen thuisduel met FC Groningen (2-1) stond Rudisill de gehele wedstrijd binnen de lijnen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert