Home Laatste Feyenoord Nieuws Santiago Gimenez mist halve finale KNVB-beker

Santiago Gimenez mist halve finale KNVB-beker

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord moet het in de halve finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi doen zonder Santiago Giménez. De clubtopscorer ontving in de kwartfinale tegen AZ zijn tweede gele kaart van het toernooi en is daardoor automatisch voor een duel uitgesloten.

De loting voor de halve finales is aanstaande zaterdag 10 februari te volgen in het programma De Eretribune, rond 22.30 uur op ESPN. Naast Feyenoord zitten N.E.C. Nijmegen, SC Cambuur en de winnaar van het duel FC Groningen – Fortuna Sittard in de koker. De wedstrijden worden gespeeld op 27, 28 of 29 februari.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws