Home Laatste Feyenoord Nieuws Mats Wieffer over belangstelling Atletico Madrid: ‘Ik had wel willen praten’

Mats Wieffer over belangstelling Atletico Madrid: ‘Ik had wel willen praten’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer had deze winter een stap naar Spanje kunnen maken. De middenvelder stond in de nadrukkelijke belangstelling van Atletico Madrid. Beide clubs kwamen er echter niet uit. ‘De clubs zijn er uiteindelijk niet uitgekomen,’ stelt Wieffer bij ESPN.

‘Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat ook niet zo veel zin. Ik ben dan niet iemand die moeilijk gaat doen,’ aldus Wieffer tegenover ESPN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws