App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kieft: “Ik schrik wel van dat Feyenoord”

Kieft: “Ik schrik wel van dat Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De houding van Feyenoord op dit moment verbaasd Wim Kieft. De achterstand op koploper PSV is momenteel tien punten, maar Kieft heeft het idee dat Feyenoord er niet vol voor gaat.

“Ik schrik wel van dat Feyenoord”, zegt de analist bij Veronica Offside. “Vorige week speelden ze gelijk tegen Twente. Ze wisten dat Ajax-PSV eraan kwam, dan moet je er na afloop wel de pleuris in hebben dat ze die wedstrijd niet gewonnen hebben.” Bij de Rotterdammers was er niet veel chagrijn na de remise, zag de oud-spits. “Het was allemaal leuk, we gaan voor plek twee.”

Jan Boskamp vond de keuze voor Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten vreemd. “Tegen PSV kan ik nog begrijpen dat je hem voorin zet, maar tegen AZ en FC Twente doe je het ook”, reageert de oer-Feyenoorder. “In België speelde hij in een vijfmans-verdediging en ging hij er continu overheen. Dat was niet normaal.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert