Home Laatste Feyenoord Nieuws “Tot op heden heeft hij niet kunnen aantonen dat hij mee kan in het spel dat Feyenoord wil spelen”

“Tot op heden heeft hij niet kunnen aantonen dat hij mee kan in het spel dat Feyenoord wil spelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Luka Ivanusec kwam afgelopen zomer na lang onderhandelen over van Dinamo Zagreb. In Voetbalpraat van ESPN gaat het over het spel van de Kroaat, die nog niet kan overtuigen.

Mikos Gouka is kritisch. “Tot op heden heeft hij niet kunnen aantonen dat hij mee kan in het spel dat Feyenoord wil spelen. Het zit hem vooral in het feit dat hij de intensiteit die Feyenoord van hem verlangt, niet kan opbrengen.”

Ook hoort Gouka van anderen dat de Kroaat dat zelf ook vindt: “Ik ben zo vreselijk vaak bezig met drukzetten, dat ik met de handen op mijn knieën moet staan als ik de bal heb”, zou de Kroaat gezegd hebben. Gouka weet dat Santiago Giménez dat ook had in het begin: “Bij hem is dat goed gekomen. Bij Ivanušec denk je nu: hij heeft een hoop geld gekost en dan heb je meer geduld. Als hij goedkoper was geweest, had Feyenoord denk ik al gezegd: dit gaat hem niet worden,” zo besluit de Feyenoord-watcher.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws