Home Laatste Feyenoord Nieuws Blessure Bijlow: “Gisteren en vandaag zijn er dingen uitgezocht en daar komt snel een diagnose uit”

Blessure Bijlow: “Gisteren en vandaag zijn er dingen uitgezocht en daar komt snel een diagnose uit”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow moest afgelopen zondag tegen AZ wederom geblesseerd het veld verlaten. Trainer Arne Slot ging op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met AZ in de beker in op de blessure van de doelman.

“De exacte tijdsduur van het herstel moet nog bepaald worden, maar we schatten in dat dat eerdaags gaat gebeuren”, vertelt de oefenmeester. “Gisteren en vandaag zijn er dingen uitgezocht en daar komt snel een diagnose uit.”

Bijlow ging zondag in tranen van het veld. “Hij zit er nog wel doorheen, maar uiteraard is dat twee dagen later minder dan zondag”, aldus Slot. “Hij beschikt over een geweldige mentaliteit. Hij gaat echt niet weken in een hoekje zitten huilen, maar er alles aan doen om hier sterker uit te komen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws