Home Laatste Feyenoord Nieuws “Bij Feyenoord zal de hoop op een mooie tweede helft van het seizoen wat zijn afgenomen”

“Bij Feyenoord zal de hoop op een mooie tweede helft van het seizoen wat zijn afgenomen”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Feyenoord zit momenteel niet in de allerbeste fase, zo ziet ook Willem van Hanegem. In zijn column in het AD gaat ‘De Kromme’ in op de vormdip van de Mexicaan.

“Bij Feyenoord zal de hoop op een mooie tweede helft van het seizoen wat zijn afgenomen. Ik was weleens kritisch op het spel van de ploeg, maar dat was vergeleken bij AZ-uit nog heel behoorlijk. Over Santiago Giménez heb ik al voldoende gezegd. Iedereen heeft het recht om eens wat minder voor de dag te komen, maar de ballen stuiteren momenteel meters van zijn voet. Met Ramiz Zerrouki is onder de druk van de tegenstander uit voetballen erg lastig”, zo schrijft hij.

“Wie de beste spits is, daar heeft echt iedereen wel een mening over, hè. De forse aanhang van Brian Brobbey op televisie bijvoorbeeld. In dat opzicht krijgt Vangelis Pavlidis wel erg weinig schouderklopjes, terwijl die een prima seizoen draait. En dan is er opeens ook weer Myron Boadu bij FC Twente. Die wil Calvin Stengs achterna, zijn loopbaan weer omhoog laten gaan door hier te schitteren”, besluit van Hanegem.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws