App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Been kritisch: “Als aanspeelpunt is het heel matig wat hij de laatste tijd laat zien”

Been kritisch: “Als aanspeelpunt is het heel matig wat hij de laatste tijd laat zien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord versterkte de selectie afgelopen zomer op flink wat fronten, maar tot nu toe is alleen Calvin Stengs van waarde, zo stelt Mario Been.

“Het verschil in veldspel is wel echt enorm. Als je kijkt naar Atlético-uit en Lazio-thuis. Als je kijkt zijn de spelers qua bezetting op het veld wel gewoon hetzelfde. Van alle zomeraankopen die we tot dusver hebben gezien, is alleen Stengs degene die het elftal versterkt. De rest zit op de bank en mag af en toe invallen. Daar wordt Feyenoord niet veel sterker van”, aldus Been.

Ook Santiago Gimenez kan op kritiek rekenen. “Als aanspeelpunt is het heel matig wat hij de laatste tijd laat zien. Hij is de enige die zichzelf met hard werken terug kan vinden. De manier waarop hij op de bank zat tegen AZ, met die capuchon over zijn hoofd. Het zegt wel iets dat het bij hem ook knaagt.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert