Home Laatste Feyenoord Nieuws Vormcrisis Gimenez: “Op een bepaald moment wissel je hem dan”

Vormcrisis Gimenez: “Op een bepaald moment wissel je hem dan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez wist tegen AZ opnieuw geen potten te breken. Trainer Arne Slot besloot de aanvaller vroegtijdig te wisselen.

Op de persconferentie krijgt Slot de vraag of hij Gimenez, net als Wieffer eerder dit seizoen, het advies geeft niet te streng voor zichzelf te zijn.  “Er zit wel een verschil tussen het aantal wedstrijden waarin Mats minder speelde en het aantal wedstrijden dat Santiago nu minder speelt. Maar vandaag zie je dat het een andere Santiago is dan in de vorige wedstrijden. In die voorgaande wedstrijden kon het elftal veel kansen voor hem creëren. Vandaag is dat het elftal niet gelukt en heb je hem ook heel weinig in kansrijke positie gezien.”

De oefenmeester gaat verder. “Op een bepaald moment wissel je hem dan. En ja, dan zou je het voorbeeld van Mats aan kunnen halen als je zó nadrukkelijk laat zien dat je extreem teleurgesteld bent in je eigen spel, dan wordt dat wellicht uitvergroot. Alhoewel je je kunt afvragen of dat ervoor nodig is, omdat iedereen hem heeft zien spelen vandaag.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws