Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan verdient hij vooral steun, zeker van zijn eigen achterban”

”Dan verdient hij vooral steun, zeker van zijn eigen achterban”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow moest gisteren wederom geblesseerd het veld verlaten. Willem van Hanegem gaat in zijn column in het AD in op de situatie van de doelman.

“Wat vooral bleef hangen, is de aftocht van Justin Bijlow. Ik was in het stadion en zag hem opeens op de grond zitten. Een bal inspelen op de back en dan geblesseerd raken, het komt eigenlijk nooit voor. Maar het hem verwijten is natuurlijk onzin. Het is voor hem gewoon heel erg vervelend dat hij weer moet afhaken. Daar mag je als supporters teleurgesteld over zijn, maar niet boos”, aldus van Hanegem.

‘De Kromme’ gaat verder. “Of het gevolgen heeft voor zijn verdere loopbaan, weet je niet. Maar dat trainers en ook de bondscoach zoiets meenemen, dat kan bijna niet anders. En dat is jammer, want fit is Bijlow de beste keeper van Nederland. Al zal dit een tik voor hem zijn. Dan verdient hij vooral steun, zeker van zijn eigen achterban”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws