Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord zonder Van der Belt tegen AZ

Feyenoord zonder Van der Belt tegen AZ

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord moet het in de uitwedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag stellen zonder Thomas van den Belt. De middenvelder heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Twente een blessure opgelopen en daarvan is hij niet tijdig hersteld.

Daar tegenover staat dat Calvin Stengs en Marcos Lopez weer terugkeren bij de wedstrijdselectie. Beide spelers ontbraken zondag thuis tegen FC Twente. Arne Slot: ‘Calvin traint weer volledig mee, al zullen we bij hem goed blijven monitoren hoe zijn lichaam omgaat met de vele wedstrijden die ons de komende weken te wachten staan.’

AZ – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws