App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord loopt tonnen mis door afketsen transfer Robert Bozeník

Feyenoord loopt tonnen mis door afketsen transfer Robert Bozeník

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord loopt een bedrag van enkele tonnen mis door het afketsen van de transfer van Robert Bozenik. De Slowaak stond op het punt de overstap te maken naar het Spaanse Sevilla en was zelfs al in Spanje om de transfer af te ronden, toen de Spanjaarden de stekker uit de onderhandelingen trokken.

Feyenoord bedong bij het vertrek van de spits een doorverkooppercentage van maar liefst 20 procent op de doorverkoop van 2,5 miljoen euro. Door het afketsen van de transfer loopt Feyenoord dus maar liefst 500.000 euro mis.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert