App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Teleurstellende transferperiode: ”Feyenoord wilde niet voldoen aan de voorwaarde van Excelsior”

Teleurstellende transferperiode: ”Feyenoord wilde niet voldoen aan de voorwaarde van Excelsior”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord deed vandaag een poging om Couhaib Driouech naar De Kuip te halen. Martijn Krabbendam gaat in gesprek met Voetbal International in op de onderhandelingen.

”Feyenoord wilde niet voldoen aan de voorwaarde van Excelsior”, begint Krabbendam. ”Ze waren in gesprek en er lag ook al een bod. Excelsior wilde Sauer in de deal betrekken, en dat vond Feyenoord ook wel oké. Dan kon die jongen bij Excelsior een half jaar spelen, ritme opdoen om daarna weer terug te keren naar De Kuip. Excelsior wilde hem langer hebben dan een half jaar, dat zag Feyenoord niet zitten. Uiteindelijk is die deal daarop geklapt.”

Het totale financiële plaatje van de deal werd Feyenoord te gortig. ”Sauer gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen, dat zou betekenen dat een hele dure speler die volgend jaar een volwaardig salaris gaat krijgen, bij een club gaat spelen die dat niet kan betalen. Dan moet Feyenoord daarop toeleggen, dat werd allemaal bij elkaar opgeteld een beetje veel. Excelsior dacht natuurlijk even twee partijen tegen elkaar uit te spelen, op een gegeven moment heeft Feyenoord gezegd we hebben dit geboden en dat is de max. Als we dan ook nog Sauer een jaartje langer laten gaan dan tikt het aardig aan in Kralingen. Toen hebben ze gezegd: dat doen we niet.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert