Home Laatste Feyenoord Nieuws Dilrosun naar Mexico: “Gaat echt veel geld verdienen”

Dilrosun naar Mexico: “Gaat echt veel geld verdienen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Javairô Dilrosun zal Feyenoord verlaten voor het Mexicaanse Club América. Tijdens FC Afkicken werd de Mexicaanse journalist  Daniel Reyes gebeld en deze wist ook de hoogte van het transferbedrag te noemen.

“Het is rond en hij zal naar Mexico afreizen. Club América is de grootste club in Mexico. Dus ik denk dat het leuk gaat worden voor hem. Wat ik begrijp is dat America 5 miljoen dollar voor hem zal betalen, maar ik weet niet hoeveel hij precies gaat verdienen, maar daar kan je echt veel geld verdienen. Dat is de reden waarom er niet veel Mexicanen in Europa spelen, ze kunnen daar gewoon blijven om enorm veel geld te verdienen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert