Home Laatste Feyenoord Nieuws Bischop: ”Feyenoord heeft beste papieren voor Driouech”

Bischop: ”Feyenoord heeft beste papieren voor Driouech”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en PSV zijn verwikkeld in een strijd om Excelsior smaakmaker Couhaib Driouech. Sinclair Bischop schoof aan bij de Transfer Deadline Show op ESPN en gaf aan gesproken te hebben met Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior.

Volgens Bischop heeft Feyenoord op dit moment de beste papieren voor de handtekening van Driouech. ‘Feyenoord heeft een soort packagedeal waarbij Sauer op huurbasis die kant op gaat’, zegt Bischop. ‘Dat is al een voorwaarde waar Feyenoord een streepje voor op heeft. De speler, horen wij, wil het liefst naar PSV.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws