Home Laatste Feyenoord Nieuws Bekerwedstrijd Feyenoord – AZ uitverkocht

Bekerwedstrijd Feyenoord – AZ uitverkocht

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AZ op woensdag 7 februari (21:00 uur) wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. De laatste kaarten voor het duel in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker werden donderdag verkocht.

Feyenoord Ticket Exchange

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen? Bekijk dan het aanbod via de Feyenoord Ticket Exchange. Via dit officiële platform kunnen kaartkopers die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van tickets, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Feyenoord – Sparta Rotterdam

Wil je volgende week toch naar De Kuip? Voor de Rotterdamse derby tegen Sparta Rotterdam zijn nog wel tickets beschikbaar. Ga naar de Officiële Feyenoord Ticketshop om je tickets aan te schaffen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws