Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot blikt vooruit op duel met Twente: ”De hele wedstrijd achter de feiten aangelopen”

Slot blikt vooruit op duel met Twente: ”De hele wedstrijd achter de feiten aangelopen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het morgen in de eigen Kuip op tegen FC Twente. Trainer Arne Slot blikt alvast vooruit op het treffen met de Tukkers.

“We nemen ook de les mee van de vorige wedstrijd tegen FC Twente. Vier dagen daarvoor speelden we tegen Lazio onze beste wedstrijd van het seizoen. Daar hebben we, na een van richting veranderde bal, de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen”, zegt Slot in aanloop naar de ontmoeting met FC Twente.

De Tukkers missen Ugalde, die op het punt staat te tekenen bij Spartak Moskou. “Ugalde was niet alleen tegen ons goed, maar volgen mij heeft hij sowieso een goed seizoen. Het is ook niet voor niets dat hij een transfer maakt.”

“Als mijn informatie correct is, is Van Wolfswinkel ook een paar dagen ziek geweest” gaat de oefenmeester verder. “Maar aan de voorkant verwacht ik dat van Wolfswinkel Ugalde vervangt en dat FC Twente op dezelfde manier zal spelen al ze altijd doen. Elk individu bij FC Twente is belangrijk omdat het team ook het individu sterk maakt. Sem Steijn is topscorer en dat geeft aan hoe waardevol hij voor FC Twente is dit seizoen. Maar dan focussen we ons vooral op de goals. Ik zie ook zonder bal ongelooflijk veel werk verzet. Maar dat vind ik van het hele team.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert