App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Makaay over goalgetter: “Hij heeft het even niet”

Makaay over goalgetter: “Hij heeft het even niet”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez zit momenteel in een wat moeilijkere fase dan aan het begin van het seizoen, toen de spits flink op schot was. Roy Makaay zegt tegenover RTV Rijnmond zich geen zorgen te maken over het scorende vermogen van de Mexicaan.

“Hij heeft het even niet”, stelt Makaay. “Tegen Vitesse kreeg hij een paar kansen, hij raakt er één niet lekker en hij heeft ook nog een keer pech met een geweldige redding van Room. Woensdag kreeg hij ook een paar schietkansjes.”

Makaay denkt niet dat de spits opeens zijn scorende vermogen kwijt is. “Hij mist geen 100% kansen in de afgelopen twee wedstrijden. Maar toch, de Gimenez van het begin van het seizoen had er misschien wel één gemaakt. Hij speelt niet slecht, maar de ballen vliegen er niet in.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert