App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Hij heeft wel wat weg van Bosvelt en Van Gastel’

‘Hij heeft wel wat weg van Bosvelt en Van Gastel’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In FC Rijnmond werd vrijdagavond uiteraard de prestatie van Feyenoord besproken. Op de regionale zender waren alle analisten onder de indruk van de ontwikkeling van Quinten Timber. Na een moeizaam eerste seizoen heeft de middenvelder zijn draai gevonden.

Geert den Ouden is lovend over de middenvelder. ‘Aan het begin kwam het er niet zo uit bij Timber, maar nu zie je wel waarom Feyenoord hem gehaald heeft. Hij heeft iets van Bosvelt en Van Gastel, dat felle, is mooi om te zien.’

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert