Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki en Minteh keren terug bij Feyenoord

Zerrouki en Minteh keren terug bij Feyenoord

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De kans is groot dat Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh zondag weer deel uitmaken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. De twee internationals werden deze week met respectievelijk Algerije en Gambia uitgeschakeld op de Afrika Cup.

De bedoeling is dat het duo zaterdag aansluit op de laatste training van Feyenoord voor het duel met FC Twente, vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie. ‘We zien ze zaterdag voor het eerst weer en zullen dan beoordelen hoe ze er voor staan. Maar er is alle aanleiding voor om ze zondag terug te verwachten bij de groep.’

Slot mist zondag nog wel twee andere internationals. Alireza Jahanbakhsh (Iran) en Ayase Ueda (Japan) bereikten deze week de knock-out fase van de Azië Cup, wat hun terugkeer naar Rotterdam voorlopig even uitstelt.

Feyenoord – FC Twente begint zondag om 14:30 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws