Home Laatste Feyenoord Nieuws Blinker geniet: ”Het was bijna Braziliaans om naar te kijken”

Blinker geniet: ”Het was bijna Braziliaans om naar te kijken”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won woensdagavond van PSV en weet dat het over twee weken AZ treft in de strijd om de KNVB beker. Oud-Feyenoorder Regi Blinker genoot van het spel van de ploeg van Slot.

”Quinten Timber speelde een geweldige partij, die ontwikkelt zich enorm”, zegt Blinker in gesprek met De Telegraaf. ”Van Bart Nieuwkoop in deze vorm geniet iedereen ook. Maar ik denk dat we de rol van Justin Bijlow niet moeten onderschatten. Die deed tegen PSV fantastische dingen. Voor iedere supporter op de tribune is het zo’n fijn en veilig gevoel dat als spelers toch langs David Hancko en Gernot Trauner komen, ze ook nog langs Bijlow moeten. En die passeer je niet makkelijk.”

Blinker gaat verder. ”In de eerste helft ging het redelijk gelijk op, al kreeg Feyenoord best een paar aardige kansen. Maar wat ik schitterend vond, was bij een aantal aanvallen in en rond het zestienmetergebied van PSV er zeker vier of vijf passes over een of twee meter snel werden gegeven. Het was bijna Braziliaans om naar te kijken. Het is zoveel anders dan het voetbal dat we jarenlang van Feyenoord hebben gezien.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Marius 26 januari 2024 - 13:36

Echte bekerwedstrijd. Ik hoop dat voor het nieuwe seizoen Feyenoord Hercules uitnodigd voor een oefenwedstrijd in de kuip😁

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert