Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij straalt toch in alles uit een stabiele factor te zijn”

”Hij straalt toch in alles uit een stabiele factor te zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

‘Na de wedstrijd tegen Vitesse werden door Ferdi Vierklau als rapporteur drie Feyenoorders opgenomen in het elftal van de week in De Telegraaf. De oud-voetballer was daarbij ook onder de indruk van Gernot Trauner.

“Gernot Trauner van Feyenoord staat er ook in. Bij die tegengoal zag hij er misschien niet helemaal lekker uit toen hij op snelheid werd geklopt, want fysiek is hij natuurlijk geen beweegwonder. Maar hij straalt toch in alles uit een stabiele factor te zijn, is een leider van achteruit met zijn rust aan de bal en degene die bijna nooit een bal terug op zijn keeper speelt, maar altijd zijn middenvelder bedient en oplossingen vooruit zoekt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws