Home Laatste Feyenoord Nieuws Drie Feyenoorders in elftal van de week

Drie Feyenoorders in elftal van de week

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft drie spelers in het elftal van de week van De Telegraaf.  Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner maakten volgens het dagblad indruk en staan in het elftal. Ook oud-Feyenoorder Calvin Verdonk maakt deel uit van het elftal.

ELFTAL VAN DE WEEK: Justin Bijlow; Lutsharel Geertruida, Joris Kramer (Go Ahead Eagles), Gernot Trauner, Calvin Verdonk (NEC); Kenzo Goudmijn (Excelsior), Sam Lammers (FC Utrecht), Steven Berghuis (Ajax); Couhaib Driouech (Excelsior), Brian Brobbey (Ajax), Othmane Boussaid (FC Utrecht).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws