Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dávid zal Feyenoord zeker niet verruilen voor een club die in het rechterrijtje van de Premier League speelt”

”Dávid zal Feyenoord zeker niet verruilen voor een club die in het rechterrijtje van de Premier League speelt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko staat er in Europa goed op. Zijn zaakwaarnemer bevestigt de interesse de twee absolute grootmachten Liverpool FC en Paris Saint-Germain.

“We staan als bureau niet alleen in contact met deze twee clubs, maar ook met anderen die de situatie van Dávid onderzoeken,” vertelt Jašurek in een gesprek met het Slowaakse Nova. De zaakwaarnemer acht de kans niet groot dat Hancko tijdens de winterstop De Kuip zal verlaten. Feyenoord werkt alleen mee als er een absoluut topbedrag op tafel wordt gelegd. ”Ik schat dat Dávid voor 80-90% zeker in Rotterdam zal blijven, omdat Feyenoord strijdt om een ticket voor de Champions League.”

Toch zal de Slowaak Feyenoord niet zo maar verlaten.  “Het moet zeker een topclub zijn. Dávid zal Feyenoord zeker niet verruilen voor een club die in het rechterrijtje van de Premier League speelt.” De verdediger heeft het naar zijn zin in Rotterdam, benadrukt ook zijn zaakwaarnemer. “Wanneer hij vertrekt, zal het een geweldige transfer worden, maar als hij niet vertrekt, dan is Dávid gelukkig in Rotterdam.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws