Home Laatste Feyenoord Nieuws Bosz kijkt vooruit naar duel met Feyenoord: “Het is op papier de lastigste uitwedstrijd van het seizoen”

Bosz kijkt vooruit naar duel met Feyenoord: “Het is op papier de lastigste uitwedstrijd van het seizoen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Feyenoord weet na de winst van PSV op Twente dat de Eindhovenaren de volgende tegenstander zullen zijn in de TOTO KNVB beker. Trainer Peter Bosz blikt terug op gisteravond en vooruit op komende woensdag.

“Er zijn zeker wel ploegen die het ons moeilijk kunnen maken”, zegt Bosz. “Ik vind dat FC Twente het ons ook lastig heeft gemaakt. En FC Utrecht-uit wordt ook gewoon een lastige wedstrijd.”

Toch leek Twente totaal niet in het spel te komen. “Kijk, ik moest ooit als speler van RKC naar het Philips Stadion, wetende dat gasten als Ruud Gullit zouden wachten”, zegt de oefenmeester. “Dan was je blij als de wedstrijd erop zat, omdat het in een veel hoger tempo gaat dan je gewend bent.”

Volgende week wacht in Rotterdam Feyenoord en Bosz blikt alvast vooruit. “Het is op papier de lastigste uitwedstrijd van het seizoen, die we nu voor de derde keer gaan spelen”, aldus Bosz. “Of we voor de derde keer kunnen winnen? We moeten dan wel iets bijzonders neerzetten. Maar daar zijn we dit seizoen al wel mee bezig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert