App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Transfers in de winterperiode zijn bij voorbaat al niet de meest effectieve voor een ploeg”

“Transfers in de winterperiode zijn bij voorbaat al niet de meest effectieve voor een ploeg”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voormalig trainer van Feyenoord Bert van Marwijk laat in zijn column in De Telegraaf zijn licht schijnen op een winterse transfer, waar hij niet bepaald fan van is.

“Transfers in de winterperiode zijn bij voorbaat al niet de meest effectieve voor een ploeg”, schrijft Van Marwijk. “Ik zou wel eens uitgezocht willen hebben wat het slagingspercentage is of het effect van wintertransfers. Kijk, als je zoals Arne Slot bij Feyenoord op dit moment echt een directe versterking wil, moet je miljoenen investeren.”

“Daarom doen coaches er verstandiger aan om te werken aan de manier van spelen en daar al hun energie in te steken. Je selectie moet je in de zomer op orde brengen en je moet balans hebben in je spelersgroep. Ik zal vroeger ook in de winter best hebben aangeklopt bij Jorien van den Herik, destijds voorzitter van Feyenoord, of Rob Baan die technisch directeur was”, aldus de oud-trainer.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert