Home Laatste Feyenoord Nieuws Te Kloese: ”Win je niet van NEC dan schieten mensen in een depressie”

Te Kloese: ”Win je niet van NEC dan schieten mensen in een depressie”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Directeur Dennis te Kloese gaat tegenover het Algemeen Dagblad in op de aanwinsten van de club, die volgens hem nog even de tijd nodig hebben.

“Bij een paar spelers moeten we nog even geduld hebben”, vertelt Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad . “De lat is omhoog gegaan bij deze club. Als er teleurstelling is, of kritiek, dan is dat begrijpelijk en terecht. De lat moet steeds hoger bij deze club.”

Volgens de directeur bepalen de resultaten het gedrag. “Bij een nieuwjaarsreceptie wil je goed nieuws brengen, maar het is allemaal niet foutloos. Daar kijken we intern ook kritisch naar. Het resultaat bepaalt alles, dat is de voetbalwereld en daar lopen we niet voor weg. Als we Lazio wegspelen in de Champions League is het één en al euforie, win je niet van NEC dan schieten mensen in een depressie.”

“We hebben er zelf voor gezorgd dat de verwachtingen hoog zijn. “Door onze resultaten, maar ook omdat wij een fantastische trainer hebben die met een uitstekende spelersgroep werkt. En er waren investeringen die wij weer konden doen en de salarissen die wij weer kunnen betalen. Die lijn moeten we doortrekken en daar gaan we ook voor”, aldus de directeur van Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws