Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot verwacht drukke transferzomer: ”Goede spelers gaan bij ons vertrekken”

Slot verwacht drukke transferzomer: ”Goede spelers gaan bij ons vertrekken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot verwacht dat komende zomer een drukke zomer gaat zijn qua transfers. In Bij Andy in de auto sprak de oefenmeester over zijn toekomst en die van Feyenoord.

“Dat is altijd het moeilijke van interviews doen. De vraag is dan: zou je de Arsene Wenger van Feyenoord kunnen worden? Uiteraard kan dat, want ik heb het hartstikke goed naar mijn zin, ik vind het leuk en er zijn geweldige faciliteiten om te werken, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook gebeurt”, reageert de oefenmeester.

Slot gaat verder. “Ik ben nu voor het derde seizoen bij Feyenoord. En volgens mij heb ik al tegen zes of zeven Ajax-trainers gespeeld en drie of vier PSV-trainers. Als je drie keer verliest vinden supporters al dat je weg moet, dus het is al bijzonder om er al bijna drie jaar te zitten, zou ik zeggen.”

“Als het me niet lukt om ze voldoende te motiveren, dan zie je dat ook terug in de resultaten. Het voordeel van in Nederland werken is dat het natuurlijk zó snel gaat. Van de jongens waar ik in het eerste jaar mee werkte, zijn er nog maar weinig over. En ik vrees dat er in de aankomende zomer ook weer een hoop hele goede spelers bij ons gaan vertrekken”, aldus Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert