Home Laatste Feyenoord Nieuws “Slot maakt een beetje een gefrustreerde indruk, het hele seizoen al”

“Slot maakt een beetje een gefrustreerde indruk, het hele seizoen al”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord is de tweede seizoenshelft begonnen met een teleurstellend gelijkspel tegen NEC. In de NOS Voetbalpodcast laat Arman Avsaroglu zijn licht schijnen op het spel van de Rotterdammers.

Slot maakt een beetje een gefrustreerde indruk, het hele seizoen al”, begint Avsaroglu zijn verhaal. “Tegen Hans Kraay zei hij: ‘Ze hoeven maar naar onze zestien te kijken en hij ligt er al in.’ Dat moet hij helemaal niet doen”, is Avsaroglu van mening.

De commentator gaat verder: “Het is zijn eigen ploeg die teveel kansen mist, dat is al het hele seizoen al zo. Dan heeft het gewoon met kwaliteit te maken. De spelers zijn niet goed genoeg. De buitenspelers zijn niet goed genoeg. Maar ik denk ook dat Slot wel eens denkt: had ik Guus Til nog maar gehad. Zo’n speler die er gewoon 12 of 13 inschiet. Die heb je ook nodig.”

“Timber staat nu op 6, dat is net te weinig. Met Til heb je zekerheid op goals”, aldus Avsaroglu, die ziet dat vooral de buitenkanten het probleem zijn bij de Rotterdammers. “Dat is al een paar jaar op rij net niet gelukkig genoeg. Dat is een probleem, want met Gimenez alleen kun je geen kampioen worden.”

Toch is Avsaroglu van mening dat het allemaal zo slecht niet is bij Feyenoord. “Maar je hebt te maken met een uiterst sterke tegenstander. En Feyenoord is niet goed genoeg om net zoveel punten te halen. Dat is ook geen schande. PSV heeft meer geld tot z’n beschikking, kan meer salaris betalen en kan duurdere spelers halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws