Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat je iets aan die buitenkanten moet doen”

”Ik denk dat je iets aan die buitenkanten moet doen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Andy van der Meyde heeft zich kritisch uitgelaten over Yankuba Minteh. Bij Andy in de auto besprak de oud-voetballer het spel van de Gambiaan met Arne Slot.

“Wil je nog wat bijkopen nu”, vraagt Van der Meijde aan Slot. “Want ik denk dat je iets aan die buitenkanten moet doen, man. Ik zweer het! Die Minteh, waarschijnlijk is het een fantastische jongen en hij is hartstikke snel, maar ik vind hem onrustig aan de bal. Op het laatste moment, als hij een voorzet kan geven, is hij het overzicht kwijt”, aldus Van der Meijde.

Slot is het daar niet helemaal mee eens. “Het klopt wat je zegt, maar dat is denk ik ook de reden dat Newcastle hem verhuurd heeft aan ons. Ze zien heel veel talent in hem, wij ook, maar hij is nog niet af. Hij is pas negentien jaar en kan nog veel leren. Dat doet hij nu bij ons, want dat is de plek die wij nu in de voetbalpiramide innemen. Als deze speler, die zo snel is, ook nog aan de bal iedere keuze goed maakt, had hij nu al bij Newcastle in de basis gespeeld.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert