Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko lovend: ”Deze trainer heeft mij gemaakt tot de speler die ik nu ben”

Hancko lovend: ”Deze trainer heeft mij gemaakt tot de speler die ik nu ben”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is een vaste waarde in het hart van de defensie en de Slowaak zit goed in zijn vel in Rotterdam. In gesprek met Voetbal International is de mandekker lovend over trainer Arne Slot.

”Deze trainer heeft mij gemaakt tot de speler die ik nu ben. Vanaf het eerste appje dat hij me stuurde, toen Sparta Praag onderhandelde met Feyenoord, hebben we een sterke band. Daarmee liet hij blijken me echt te willen hebben, daarmee riep hij een gevoel bij me op dat ik voor deze coach door het vuur wilde gaan. Slot heeft mij anders naar voetbal laten kijken. Ik ben hem alles verschuldigd. Ik zeg weleens dat ik dankzij de trainer heel veel geld kan verdienen, omdat hij van mij een betere voetballer heeft gemaakt”, stelt Hancko.

De oefenmeester speelde ook een belangrijke rol in zijn contractverlenging. “Toen ik onlangs mijn contract verlengde bij Feyenoord, kwam de trainer mij feliciteren. Hij was blij voor mij. Ik heb dit ook gedaan vanwege u, heb ik gezegd. Ik zeg eerlijk dat ik echt niet weet of ik me zo had kunnen ontwikkelen als ik Arne Slot niet was tegengekomen. Deze trainer blijft voor mij voor altijd speciaal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws