App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Topaankoop kan nog niet overtuigen: ‘Integendeel’

Topaankoop kan nog niet overtuigen: ‘Integendeel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Luka Ivanusec kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Feyenoord. De Rotterdammers betaalden fors voor de diensten van de Kroatisch international, maar tot nu toe kon hij nog niet overtuigen. Mikos Gouka bespreekt in de AD Voetbalpodcast het spel van de Kroaat.

“Een hele zomer hengelde Feyenoord bij Dinamo Zagreb naar de diensten van Luka Ivanusec. De Kroatische club rekte tijd waar het kon en liet de 25-jarige international pas helemaal aan het einde van de zomerse transferdeadline naar Rotterdam vertrekken.”

Ivanusec werd groots binnengehaald, zag ook de journalist: “Daar klapte de Rotterdamse aanhang de handen aanvankelijk stuk voor de aanvaller. Eerst toen hij alleen maar zijn hoofd uit de tunnel stak voor de thuiswedstrijd tegen Almere City, vervolgens omdat hij in de Galgenwaard tegen FC Utrecht een geweldige indruk achterliet. Het bleek echter – mede door een pittige enkelblessure die hem ruim een maand aan de kant hield – niet het startsein van een geweldige periode voor de Kroatisch international. Integendeel.”

De journalist gaat verder. “Trainer Arne Slot leek tijdens het trainingskamp in Marbella weer af te stevenen op een basisplaats voor Ivanusec bij de hervatting van de competitie, maar toen volgde een slap optreden in de oefenwedstrijd tegen Mainz 05. In de trainingsweek die daarop volgde kon de aanvaller blijkbaar niet laten zien dat dat een incident betrof, zodat de miljoenenaankoop zondagmiddag weer op de reservebank moest plaatsnemen”, aldus Gouka.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert