Home Laatste Feyenoord Nieuws “Toch is het chagrijn niet zo groot hé, bij Feyenoord?”

“Toch is het chagrijn niet zo groot hé, bij Feyenoord?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Wim Kieft had verwacht dat de teleurstelling en het chagrijn groter zou zijn bij Feyenoord nu de achterstand op koploper PSV twaalf punten is.

“Toch is het chagrijn niet zo groot hé, bij Feyenoord?”, begint Kieft bij Veronica Offside. “Dat meen ik serieus. Het is zo van: PSV, die doen het ook geweldig, en die halen heel veel punten. Maar het blijft nu wel rustig, iets te rustig, als ik heel eerlijk ben.”

Kieft is van mening dat de sfeer in De Kuip gelaten is. “Ik had meer onvrede verwacht, dat je zover achter staat, dat je zoveel hebt laten liggen en dat je zo’n lullige wedstrijd niet weet te verzilveren”, doelt hij op het gelijke spel tegen NEC. “Deze had je moeten winnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws