Home Laatste Feyenoord Nieuws Maaskant: ”Ik heb me voorgenomen om er nooit meer op te kijken”

Maaskant: ”Ik heb me voorgenomen om er nooit meer op te kijken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij FC Rijnmond laat Robert Maaskant zijn licht schijnen op de wedstrijd tegen NEC. De oud-trainer heeft met verbazing de reacties gelezen na afloop van de wedstrijd.

“Ik heb me voor het eerst laten verleiden om ter voorbereiding op dit programma eens op websites van Feyenoord-supporters te kijken. Ik ben daar redelijk van geschrokken,” begint Maaskant. Trainer Arne Slot kreeg het flink te verduren, Quilindschy Hartman zijn kapsel werd bekritiseerd en ook Santiago Gimenez zou deze winter nog verkocht moeten worden. “Allerlei van dat soort teksten. Ik heb me voorgenomen om er nooit meer op te kijken.”

Maaskant ziet de ontwikkeling bij Feyenoord. “Het is nog steeds zo dat Slot een uitstekende trainer is, met een heel goed voetbalidee. Feyenoord legt er ook honderd procent energie in, alleen de lat ligt na een kampioenschap simpelweg hoger. Je wordt nu kritischer benaderd. Daar moeten Feyenoord en ook Arne Slot mee kunnen omgaan. Ik weet ook zeker dat Te Kloese en Slot betere wilden aantrekken, maar ze hebben beperkingen gehad in de financiën.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert