Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als Feyenoord dit niet weet om te draaien wordt het nog heel spannend”

”Als Feyenoord dit niet weet om te draaien wordt het nog heel spannend”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De strijd om plek 2 gaat tussen Feyenoord, FC Twente, AZ en Ajax. Valentijn Driessen is van mening dat die race nog heel spannend gaat worden.

“Het verschil tussen Ajax en AZ is nog maar vijf punten, maar eigenlijk telt nummer vier niet. Het gaat om plek drie, FC Twente, en die staan negen punten los”, aldus Driessen in De Telegraaf. “Als ik dan FC Twente-AZ en Go Ahead Eagles-Ajax zie, zie ik geen enkele mogelijkheid dat Ajax nog derde wordt.”

Twente staat er volgens Driessen goed op. “FC Twente speelt gewoon veel beter dan Ajax. Als Ajax nog met een paar versterkingen komt en in een goede flow raakt zijn er nog mogelijkheden, maar Ajax is meer afhankelijk van een terugval van FC Twente.”

Driessen gaat verder. “De strijd om plek twee wordt heel interessant. Als Feyenoord dit niet weet om te draaien wordt het nog heel spannend”, verwacht Driessen. “Normaal gesproken zeg ik Feyenoord twee en FC Twente drie, maar je weet nooit hoe het gaat lopen. Dat blijkt deze competitieronde weer.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws