App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Advocaat neemt Pot, Jansma en Van Eijck mee naar Curacao

Advocaat neemt Pot, Jansma en Van Eijck mee naar Curacao

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dick Advocaat voegt een nieuw hoofdstuk toe aan zijn carrière als trainer. Samen met zijn rechterhand, Cor Pot, heeft hij een overeenkomst voor een eenjarig contract getekend als bondscoach van Curaçao.

De Hagenaar bevond zich sinds afgelopen zomer zonder club, nadat hij voor het laatst ADO Den Haag onder zijn hoede had. Eerder in zijn loopbaan heeft Advocaat gewerkt voor clubs als DSVP, SVV, Haarlem Feyenoord, FC Utrecht, Sparta, Sunderland, AZ en PSV. Als bondscoach heeft hij eerder teams als Irak, Servië, Rusland, Zuid-Korea, Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten geleid.

Op 76-jarige leeftijd neemt Advocaat, vergezeld door Kees Jansma en Casper van Eijck, de rol over van Dean Gorré. Gorré werd in augustus 2023 aangesteld als interim-bondscoach, na positieve reacties vanuit de spelersgroep die graag met hem verder wilden. Advocaat was vorig jaar ook al in gesprek met de bond van Curaçao, maar toen kwam het niet tot een overeenkomst.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert