Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ”Dat idee had Feyenoord misschien ook toen het zo snel op 2-0 stond tegen NEC”

Van Hanegem: ”Dat idee had Feyenoord misschien ook toen het zo snel op 2-0 stond tegen NEC”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Willem van Hanegem gaat in zijn column in het Algemeen Dagblad in op de wedstrijd tegen NEC. ”De Kromme” zag Feyenoord een 2-0 voorsprong uit handen geven.

”Dat idee had Feyenoord misschien ook toen het zo snel op 2-0 stond tegen NEC”, vertelt Van Hanegem. ”Die Philippe Sandler zei het na afloop terecht: NEC kreeg de bal nog geen tweemaal achter elkaar bij een medespeler. Bij Feyenoord wapperen ze dan na afloop weer met getalletjes. Die moeten dan bewijzen dat ze zoveel beter waren.”

”Maar mag het, thuis tegen NEC? Ze hebben de hele winter geoefend op het verdedigen van dode spelmomenten, en het was toch weer raak,” vervolgt De Kromme in de krant. ”Als je zo trots bent op het eerste halfuur, hoe oordeel je dan over het laatste halfuur? Het was niets meer. Ja, Justin Bijlow had de 2-2 moeten hebben. Dat zei hij zelf ook. Er zal weer kritiek op hem komen.”

De Kromme denkt niet dat Ajax nog concurrentie gaat zijn voor plek 2. ”Ja, ze wonnen. Dat was het dan. Maar Go Ahead Eagles had tien doelpunten kunnen maken. Laat ze bij Ajax nu voorlopig nog even bescheiden blijven, want het is allemaal zo moeizaam dat er echt nog wel wat tegenslagen zullen volgen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert