Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Nieuwkoop is gewoon niet het niveau dat Feyenoord nastreeft”

”Nieuwkoop is gewoon niet het niveau dat Feyenoord nastreeft”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de NOS Voetbalpodcast komt het spel van Feyenoord uitgebreid aan bod. Jeroen Grueter vraagt zich af of Feyenoord deze winter de transfermarkt wel op zou moeten.

 “Ze missen natuurlijk veel spelers tot het eind van de maand. Maar als die terug zit, hebben ze best een brede selectie. Eigenlijk is er geen noodzaak. En ga je nu als Feyenoord 8, 9 of 10 miljoen neerleggen voor een speler, terwijl je de titel toch niet meer gaat pakken? Dan ga je toch eerder nadenken over de zomer en hoe je het elftal dan wil inrichten.”

Toch ziet Grueter posities waar Feyenoord zich zou kunnen versterken. “Ik kan me voorstellen dat ze ergens een centrumverdediger vandaan halen, omdat die verdediging nog een zetje kan gebruiken. Of een rechtsback, want Nieuwkoop is gewoon niet het niveau dat Feyenoord nastreeft. Je zit ook met de blessuregevoeligheid van Trauner. Dan moet Geertruida weer naar het centrum en heb je niks op rechts.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert