Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk ook dat Slot wel eens denkt: had ik Guus Til nog maar gehad”

”Ik denk ook dat Slot wel eens denkt: had ik Guus Til nog maar gehad”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord begon gisteren de tweede seizoenshelft teleurstellend met een gelijkspel tegen NEC. In de NOS Voetbalpodcast komt het spel van de Rotterdammers uitgebreid aan bod.

“Slot maakt een beetje een gefrustreerde indruk, het hele seizoen al”, begint Arman Avsaroglu. “Tegen Hans Kraaij zei hij: ‘Ze hoeven maar naar onze zestien te kijken en hij ligt er al in.’ Dat moet hij helemaal niet doen. Het is zijn eigen ploeg die teveel kansen mist, dat is al het hele seizoen al zo. Dan heeft het gewoon met kwaliteit te maken. De spelers zijn niet goed genoeg.”

Op welke spelers doelt Slot? “De buitenspelers zijn niet goed genoeg. Maar ik denk ook dat Slot wel eens denkt: had ik Guus Til nog maar gehad. Zo’n speler die er gewoon 12 of 13 inschiet. Die heb je ook nodig. Timber staat nu op 6, dat is net te weinig. Met Til heb je zekerheid op goals.” Over de buitenspelers: “Dat is al een paar jaar op rij net niet gelukkig genoeg. Dat is een probleem, want met Gimenez alleen kun je geen kampioen worden.”

Toch hebben de Rotterdammers nog altijd meer punten dan vorig seizoen na 17 wedstrijden. “Het is ook helemaal niet slecht”, zegt Avsaroglu. “Maar je hebt te maken met een uiterst sterke tegenstander. En Feyenoord is niet goed genoeg om net zoveel punten te halen. Dat is ook geen schande. PSV heeft meer geld tot z’n beschikking, kan meer salaris betalen en kan duurdere spelers halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert