Home Laatste Feyenoord Nieuws “Wat ik vooral heb geleerd, is dat het er op dat hoge podium dus lang niet altijd om gaat hoe je speelt”

“Wat ik vooral heb geleerd, is dat het er op dat hoge podium dus lang niet altijd om gaat hoe je speelt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord deed dit seizoen weer mee in de Champions League. Middenvelder Mats Wieffer blikt terug op de zes wedstrijden op het hoogste podium.

“Wat ik vooral heb geleerd, is dat het er op dat hoge podium dus lang niet altijd om gaat hoe je speelt”, begint Wieffer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “De winst is heilig. Atlético Madrid en Lazio hadden dat heel erg tegen ons, toen ze op voorsprong kwamen. Ze hoefden de bal niet meer te hebben, ze gooiden het gewoon dicht.”

De middenvelder gaat verder. “Wij moeten goed voetbal spelen en dan creëren we ook kansen. Misschien moet dit Feyenoord nog iets meedogenlozer worden. Wij hebben namelijk ook voldoende kansen gehad. Dat bedoelde ik ook met: we hebben onszelf tekortgedaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws