Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko lovend over Legioen: ”Het is zeer fijn de steun van supporters te voelen”

Hancko lovend over Legioen: ”Het is zeer fijn de steun van supporters te voelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is inmiddels niet meer weg te denken bij Feyenoord. In een interview met Hand in Hand gaat de Slowaak in op zijn band met Het Legioen.

“Het is voor mij iedere keer weer bijzonder om in De Kuip te spelen. De sfeer is altijd geweldig. In een week dat we thuis spelen heb ik het altijd extra naar mijn zin. Maar ook bij de uitwedstrijden worden we maximaal door ze gesteund. En als ik door de stad loop met vrouw en kind, dan word ik altijd door supporters aangesproken. Het is zeer fijn de steun van supporters te voelen.”

De Slowaak speelt in het hart van de defensie vaak met Gernot Trauner.  “Die samenwerking bevalt heel goed. We vullen elkaar aan en zijn goed op elkaar ingespeeld. Aan het van achteruit opbouwen, zit een gedachte. Op die manier proberen we de de ruimtes te vinden bij de tegenstander en tot kansen te komen. Ik houd ervan en het is heerlijk om op die manier te spelen”, besluit de verdediger.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert