Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: “Ik kan het niet geloven, want we waren dominant en speelden erg goed”

Hancko: “Ik kan het niet geloven, want we waren dominant en speelden erg goed”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verspeelde vanmiddag dure punten tegen NEC. Na afloop gaat David Hancko op de persconferentie tegenover RTV Rijnmond in op het spel van zijn ploeg.

“Ik kan het niet geloven, want we waren dominant en speelden erg goed”, aldus de verdediger. Uiteraard zag de verdediger ook dat het in de tweede helft wel minder liep. “We stonden snel op 2-0 en konden met alle kansen de derde en vierde scoren. In de laatste minuut van de eerste helft krijgen ze een standaardsituatie mee en vliegt hij er direct in.”

“Natuurlijk is het frustrerend”, gaat hij verder. “We moesten de wedstrijd beslissen, want ze maakten echt geen kans en dan krijgen ze één standaardsituatie. We moeten scherper zijn in ons strafschopgebied met deze situaties, want dit was de enige mogelijkheid voor hen om terug te komen in de wedstrijd.”

De Slowaak kan niet verklaren waarom Feyenoord zichtbaar moeite heeft met standaardsituaties. “Ik weet het niet. We praten en trainen er veel op. Het gebeurt ons zoveel, ook in de Champions League. Tegen Atlético was het precies hetzelfde. We moeten er echt beter in worden en deze tegendoelpunten voorkomen.”

“Volgens mij hadden we veel kansen en zelf had ik er ook één”, vervolgt de mandekker. “We konden wel vier of vijf doelpunten meer scoren als we iets meer geluk en passie hadden in hun strafschopgebied. We moeten ons spel in de strafschopgebieden verbeteren, zowel verdedigend als aanvallend. Dan gaan we de wedstrijden zeker winnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert