Home Laatste Feyenoord Nieuws Bijlow: ”In de tweede helft scoren ze de 2-2 en die moet ik pakken, dat is heel simpel”

Bijlow: ”In de tweede helft scoren ze de 2-2 en die moet ik pakken, dat is heel simpel”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist zondagavond niet te winnen van NEC. In de eigen Kuip kwam de ploeg niet verder dan een gelijkspel en daarmee verloren de Rotterdammers met name van zichzelf. Na afloop reageert Justin Bijlow voor de camera van ESPN.

“Ik denk dat we de eerste helft goed spelen aan de bal met een hoge intensiteit en veel energie”, reageert de doelman. “Met die 2-0 was er eigenlijk niks aan de hand. Ik denk dat we hen energie geven door één minuut voor rust weer een tegengoal te krijgen uit een standaardsituatie. Dat moeten we veel beter doen en is een beetje het verhaal van heel het seizoen.”

Bijlow gaat verder. “Het moet gewoon beter. In de tweede helft scoren ze de 2-2 en die moet ik pakken, dat is heel simpel. Daar hoeven we niet lang of kort over te praten, want die moet ik gewoon pakken. Dan wordt het een heel moeilijk verhaal als ze met elf man voor de pot gaan hangen. Het is klote.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert