Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het is een droom om daar zelf ook ooit te spelen”

”Het is een droom om daar zelf ook ooit te spelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is trots op zijn broer Jurriën die afgelopen zomer de stap maakte naar het grote Arsenal. Tegenover De Telegraaf laat de middenvelder van Feyenoord zich uit over zijn broer en zijn eigen toekomst.

“Dat is stap voor stap gegaan. Eerst waren we heel veel samen, omdat we ook nog met elkaar speelden. Daarna heb ik de stap naar FC Utrecht gemaakt, maar woonden we nog wel samen. Nu wonen we ook niet meer samen. Maar de band blijft hetzelfde. Dat is fijn.”

Kerst vierde hij bij zijn broer in Engeland. “Hij moest natuurlijk gewoon doortrainen en daarom hebben we samen met hem daar de kerst doorgebracht. Het was leuk om de stad in de kerstsfeer te zien en om met de familie samen te zijn. Met mijn vier broers, mijn moeder en ook nog vrienden erbij. We hebben samen gegeten, spelletjes gedaan, door de stad gewandeld en zijn naar de wedstrijd tegen West Ham geweest. Het was een geweldige tijd. Ik ben weer volledig opgeladen voor de tweede seizoenshelft.”

Quinten is trots op zijn broer. “Ik ben gek van Engels voetbal. Dat heeft Jurriën ook. Als kind was Arsenal al zijn nummer één-club. Daarom is het extra mooi dat hij daar nu speelt. Ik had zelf niet direct een favoriete club, maar ik kijk wel graag naar de Premier League. Het is een geweldig niveau en een heel hoog tempo. Daar streef ik uiteindelijk ook naar. Het is een droom om daar zelf ook ooit te spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws