Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord met fitte groep richting wedstrijd tegen N.E.C.

Feyenoord met fitte groep richting wedstrijd tegen N.E.C.

door FR010 Redactie
0 reacties

Feyenoord werkt met een fitte groep toe naar de hervatting van de Eredivisie komend weekend. Dat vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie, waarin vooruitgeblikt werd op de thuiswedstrijd tegen N.E.C. die zondag op het programma staat.

De fitte groep waar de hoofdcoach op doelde, bestaat deze week uit negentien veldspelers en vier keepers. Dat heeft alles te maken met de Afrika Cup & Azië Cup, waar de komende maand met Ramiz Zerrouki, Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda en Yankuba Minteh vier Feyenoorders aan deelnemen. Zij ontbreken momenteel bij de selectie.

Feyenoord – N.E.C. begint zondag om 16:45 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws