Home Laatste Feyenoord Nieuws Nick Marsman tekent in eerste divisie

Nick Marsman tekent in eerste divisie

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

ADO Den Haag heeft een akkoord bereikt met Nick Marsman (foto). De 33-jarige keeper was transfervrij en tekende woensdag een contract dat hem een half jaar aan de Haagse club verbindt.

Marsman stond tot anderhalve maand geleden onder contract bij het Amerikaanse Inter Miami. Hij debuteerde in 2011 in het betaalde voetbal voor FC Twente. De geboren Zwollenaar speelde meerdere seizoenen voor de Tukkers waarvan hij één seizoen (2012-2013) verhuurd werd aan Go Ahead Eagles. Met de Deventenaren promoveerde Marsman via de na competitie naar de Eredivisie.

In 2017 maakte de keeper van FC Twente de overstap naar FC Utrecht, waar hij twee seizoenen speelde en eveneens de play-offs om Europees voetbal won. In 2019 vervolgde hij zijn carrière bij Feyenoord. Na twee jaar in Rotterdam koos Marsman voor een buitenlands avontuur en maakte de goalie in de zomer van 2021 de overstap naar Inter Miami, dat uitkomt in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). De laatste maanden van zijn aflopende contract in dienst van Inter Miami, werd Marsman verhuurd aan San Antonio FC.

Uitleg

Technisch-directeur Joris Mathijsen over het contracteren van Nick Marsman: ,,Door de langdurige blessure van Wentges en deelname van Nikiema aan de Afrika Cup wilden we onze selectie versterken met een ervaren doelman om het keepersteam weer compleet te maken. Met Marsman hebben we die gewenste versterking gevonden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert