Home Laatste Feyenoord Nieuws “Na elke wedstrijd analyseer ik de beelden van de wedstrijd met mijn vader”

“Na elke wedstrijd analyseer ik de beelden van de wedstrijd met mijn vader”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is op schot bij Feyenoord. In een uitgebreid interview op ESPN vertelt de Mexicaan in gesprek met landgenoot Hugo Sanchez over Feyenoord en zijn toekomst.

Sanchez volgt Gimenez op de voet.  “Wanneer je als spits begint te scoren, wordt je zelfvertrouwen aangewakkerd. Zo heb ik dat hier ervaren. Zowel de technische staf als mijn teamgenoten hebben vertrouwen in me. Het doelpunt is de kroon op het werk, maar mijn teamgenoten geven de pass. Zij helpen mij iedere dag. Daar ben ik ze dankbaar voor. Er zijn altijd pieken en dalen, maar als je volhoudt, komen er altijd mooie dingen op je pad.”

“Ik maak overuren”, vervolgt de spits op de vraag over zijn zelfvertrouwen. “Na elke wedstrijd analyseer ik de beelden van de wedstrijd met mijn vader. Ik probeer aan al mijn zwakke punten te werken en mijn sterke kanten probeer ik nog beter te maken. Maar wat je zegt, klopt. Ik moet erom lachen want ze gaan er al vanuit dat je scoort, dus ze leggen de lat heel erg hoog. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Godzijdank lukt het me. Het is aan ons om te scoren, maar daar is veel werk aan vooraf gegaan dat door andere mensen wordt gedaan. De middenvelders creëren de kansen voor ons.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert